از طریق فناوری نانو صورت گرفت بهره‌برداری از ضایعات یک درخت برای مقابله با آلودگی هوا

از طریق فناوری نانو صورت گرفت بهره‌برداری از ضایعات یک درخت برای مقابله با آلودگی هوا

وی ادامه داد: هزینه تمام شده این نانوجاذب بسیار پایین برآورد شده و از سوی دیگر کارایی آن در حذف گاز دی‌اکسید کربن نسبت به نمونه‌های مشابه بالاتر است.
به گفته یونسی در این تحقیق روشی جهت تولید کربن فعال ابداع شده است بدین‌صورت که میزان مصرف آب و فعال‌ساز، به‌عنوان مهم‌ترین اجزای هزینه‌بر فرایند سنتز، تا حدود 99 درصد کاهش یافته است. این در حالی است که سنتز کربن فعال با این روش با حفظ کیفیت و بدون ورود پساب به محیط‌زیست انجام می‌پذیرد.
قبل و بعد از سنتز نانوجاذب آزمون‌های متعددی برای بررسی کیفیت پیش ماده و کربن فعال سنتز شده، انجام شده است از جمله آنالیز عنصری، آنالیز ترکیبات پیش ماده شامل تعیین درصد مواد استخراجی، درصد سلولز، درصد لیگنین، همی سلولز، آزمون تیتراسیون بوهم و آزمون‌های TGA، BET، SEM و FTIR.
لازم به ذکر است، به‌منظور بررسی قابلیت صنعتی از نانوجاذب، کربن فعال سنتز شده در 10 مرحله متوالی جذب/واجذب مورد بررسی قرار گرفته‌اند که نتایج حاکی از آن است که پس از 10 مرحله متوالی جذب/واجذب کمتر از دو درصد کاهش کارایی خواهیم داشت.
این تحقیقات حاصل تلاش‌های محسن نوروزی دانش‌آموخته مقطع دکترای دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیات علمی دانشگاه خلیج‌فارس و حبیب اله یونسی و نادر بهرامی فر عضو هیأت علمی این دانشگاه است. نتایج این کار در مجله‌ Journal of Cleaner Production با ضریب تأثیر 5.715 (جلد 168، سال 2017، صفحات 499 تا 509) منتشر شده است.




:: برچسب‌ها: هدایت ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : سید
تاریخ : شنبه 30 دی 1396
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: